140. Derde bicycle democratisering van bunny technology

Wietse in Slovenië, Reinier in z'n kantoor, het kan allemaal in 2017 maar we hebben het natuurlijk over 2018 en verder! En let op de aankondiging van ons nieuwe live event en zet alvast een streep door die dag in je kalender.

## Onderwerpen - Nieuw live Appels en Peren event op 1 oktober! Schrijf het in het poeziealbum van al je vrienden! - [Moment – Automatically track your and your family's daily iPhone and iPad use](https://inthemoment.io/) - [Bond - With People That Matter](http://www.getbond.co/) - ['2STP Authenticator' in de App Store](https://itunes.apple.com/nl/app/2stp-authenticator/id954311670?mt=8&ls=1&ign-mpt=uo%3D4) - [IPFS is the Distributed Web](https://ipfs.io/) - [Keyboard Maestro](https://www.keyboardmaestro.com) - [iDeal op Marktplaats](http://help.marktplaats.nl/help/accounts_marktplaats/mijn_berichten/i/betaalverzoeken-versturen-en-ontvangen-via-mijn-berichten)

## Dankwoord Grote dank aan de vrienden van Appels en Peren: [Soundcloud](http://soundcloud.com) voor de bandbreedte, [Nozzman](http://www.nozzman.com/) voor het coverartwork en [Clublime](http://twitter.com/#!/clublime) voor de introjingle.

00:0000:00
Share | Download

Episodes Date

Load more